Presenten el llibre «La síndrome del Dr. Strangelove», de José Antonio Donaire

Meius Ferés l'acompanyarà aquest dijous, a la Biblioteca Marià Vayreda

José Antonio Donaire.
José Antonio Donaire. | @DonAire.
NacióGarrotxa
15 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:09h
Aquest dijous, a les set del vespre, Meius Ferrés acompanyarà José Antonio Donaire en la presentació del llibre La síndrome del Dr. Strangelove (Columna, 2021), a la Biblioteca Marià Vayreda, un recull de contes a l’altura de la millor tradició contista de la nostra literatura. [L'activitat és gratuïta, però cal descarregar-se una entrada per a controlar la cabuda.]

Un filòsof vigorèxic, un traductor atrapat a la cabina, un agent funerari que visita furtivament els hospitals o uns siamesos sobrevinguts són alguns dels personatges que interpreten La síndrome del Dr. Strangelove.

Aquest recull de contes és un joc de miralls que dilueix els límits entre la realitat i la ficció, on els protagonistes vaguen per un escenari de l’absurd a la recerca d’una identitat perduda. Un llibre, sens dubte, a l’altura de la millor tradició contista de la nostra literatura.

Donaire s'inspira en el títol amb la mítica pel·lícula britànica Doctor Strangelove (títol original en anglès: Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb), dirigida per Stanley Kubrick i estrenada el 1964.

Llegiu un fragment del llibre si us vaga.
 

Coberta del llibre «La síndrome del Dr. Strangelove» Foto: Columna.

Arxivat a