Comunicació

Fitxen el periodista olotí Albert Brosa per a dirigir els informatius de 8TV

El fins ara director d'Olot Televisió té el repte de rellançar aquest canal, que el Grup Godó va traspassar recentment a Nicola Pedrazzoli i Borja García-Nieto

per Xavier Borràs, Olot, Catalunya | 12 de novembre de 2021 a les 13:04 |
El periodista Albert Brosa (Olot, 1980), director d'Olot Televisió els darrers dotze anys, ja és el nou cap d'informatius del canal audiovisual 8TV, que el Grup Godó va vendre el març passat a Nicola Pedrazzoli i Borja García-Nieto. Brossa també hi presentarà 8alDia, com ha anunciat recentment la pròpia cadena, entre d'altres llocs, en un tweet: Brosa, que ja havia treballat per a 8TV com a subdirector i co presentador del programa d’actualitat Amics, coneguts i saludats, els anys 2006-2008 –i, també, entre d'altres mitjans, a a Ràdio Olot, Betevé o TV3– afronta el repte de rellançar els serveis informatius del canal televisiu, a més de l'informatiu 8alDia, que just fa una setmana sumava un 0,4% de quota de pantalla i 8.000 espectadors, lluny dels 576.000 (25,6%) del TN a TV3.


En declaracions a elmondelatele.cat, Brosa parla del seu fitxatge com una "cursa de fons que agafa amb molta il·lusió", on "la proximitat amb productes que arribin a l'espectador" serà la clau de la nova responsabilitat com a director de continguts informatius del canal.

Per al periodista olotí, "a 8tv tenim la llibertat que no té TV3 per a ser agosarats i dir les coses pel seu nom, amb totes les veus". El periodista ha assegurat a aquest mitjà "que vol apostar pels directes i els programes que ocupen la graella de tarda 'Directe! Catalunya' i el 'Catalunya opina', amb canvis que s'aniran definint les propers setmanes".


Per la banda de Corisa Media Grup, que des de 2018 gestiona Olot Televisió, encara no ha transcendit qui serà el nou director del canal garrotxí.

 

 

Participació