Detenen un olotí de 26 anys que transportava quasi 100 g de marihuana

Els fets van succeir al barri de Les Tries quan la Policia Municipal feia tasques de control de trànsit al carrer Mestre Falla

Material intervingut per la Policia Municipal d'Olot al detingut.
Material intervingut per la Policia Municipal d'Olot al detingut. | @olotuit.
NacióGarrotxa
09 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:11h
La Policia Municipal d’Olot va detenir aquest dilluns, 8 de novembre, a la tarda, un home de 26 anys d’edat, veí d’Olot, que transportava més de noranta-cinc grams de marihuana en una bossa de mà. Els fets van succeir al barri de Les Tries quan els agents feien tasques de control de trànsit al carrer Mestre Falla. 

El detingut anava caminant i quan van veure els agents,va aturar-se, va deixar la bossa de mà que duia a terra i va continuar a peu en la mateixa direcció. Davant d’aquesta actitud, els policies van interceptar-la, sense perdre’l de vista ni a ell ni tampoc la bossa que havia deixat al terra.

Tot seguit, van poder comprovar que a l’interior de la bossa aquella persona hi transportava vint dosis de marihuana a l’interior de bosses petites i un pot de vidre amb cabdells de marihuana. A part, també disposava de diner en efectiu fraccionat, bosses de plàstic buides i una bàscula.

Davant d’aquests fets, els agents van detenir-lo per un delicte contra la salut pública i van traslladar-lo fins a la comissaria de la Policia Municipal d’Olot on, posteriorment, va ser derivat als Mossos d’Esquadra. 
Arxivat a