Pagesos i ramaders debaten sobre el sector primari a la Vall d'en Bas

Can Trona acull dues reunions, l'una avui sobre ramaderia extensiva, i l'altra el 24 de novembre per a debatre els resultats de la diagnosi feta en aquest àmbit

El 24 de novembre, en col·laboració amb la Cooperativa Verntallat, es presentarà la diagnosi del sector a la Vall d'en Bas.
El 24 de novembre, en col·laboració amb la Cooperativa Verntallat, es presentarà la diagnosi del sector a la Vall d'en Bas. | Domènec Llop.
NacióGarrotxa
08 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:59h
Aquest dilluns, 8 de novembre, i el vinent 24 de novembre, Can Trona, a la Vall d'en Bas, acull dos actes d'interès pel sectorpagès i ramader del municipi.

Així, avui, a les set del vespre, hi tindrà lloc la sessió territorial dins el marc del Pla estratègic de ramaderia extensiva a Catalunya 2021-2030. Trobareu més informació en aquest enllaç de l'Escola de Pastors.

Pel que fa al segon acte, que serà el 24 de novembre, a les sis de la tarda a l'aula pedagògica, l'objectiu serà presentar i debatre els resultats preliminars de la diagnosi del sector primari de la Vall d'en Bas que s'està fent per encàrrec de l'Ajuntament, en col·laboració amb la Cooperativa Verntallat. A l'acte només hi podran assistir pagesos professionals de la Vall d'en Bas.

Per a més informació: [email protected] / 649911895.
 

Cartell informatiu de la trobada del 24 de novembre. Foto: @CanTronaCCN.

Arxivat a