Concert solidari a favor de Càritas Garrotxa aquest diumenge a Olot

A les sis de la tarda, a la Sala El Torín, hi actuaran el Cor Gòspel Girona, Tam Tam Gòspel i Gòspel Cor Garrotxa

El Cor Gospel de Girona,  Tam Tam Gospel,  i Gòspel Cor Garrotxa actuaran en el concert solidari.
El Cor Gospel de Girona, Tam Tam Gospel, i Gòspel Cor Garrotxa actuaran en el concert solidari. | Cor Gospel Girona.
NacióGarrotxa
04 de novembre del 2021
Actualitzat el 08 de novembre a les 12:05h
Aquest diumenge, 7 de novembre, Olot acollirà un nou concertsolidari amb els grups Cor Gòspel Girona, Tam Tam Gòspel (de Vic) i Gòspel Cor Garrotxa, a partir de les sis de la tarda, a la Sala el Torín, en una iniciativa que recollirà fons per a Càritas Garrotxa.

Les entrades es podran comprar, durant tota la setmana a Càritas Garrotxa, i el dia del concert, a partir de les 5 de la tarda, a la mateixa Sala El Torín.El preu de l’entrada és de 10 €. L’import recollit es destinarà íntegrament al desenvolupament d’un nou programa laboral de Càritas Garrotxa: El Pretaller, un projecte que vol donar resposta a una necessitat real d’un nombre prou considerable de persones de la comarca amb molt poques possibilitats d’inserció en el món laboral.

A la Garrotxa, es gaudeix d’una excel·lent recuperació econòmica en l’àmbit laboral, després de la pandèmia, però hi continua havent un segment de la població que no disposa de les mateixes oportunitats que la majoria dels seus conciutadans.

Es tracta de persones que no han treballat mai (o bé que només ho han fet esporàdicament, en l’economia submergida), amb desconeixement del món laboral regularitzat i amb greus mancances en habilitats laborals, poc coneixement de llengua, etc. El Pretaller pretén oferir-los una formació completa per capacitar-los per a una futura inserció laboral en algun dels àmbits en els quals poden mostrar les seves potencialitats i els coneixements que han adquirit.

Després d’aquest temps d’interrupció per les mesures imposades arran de la pandèmia, ja es pot reprendre el ritme de concertsanuals a benefici de Càritas. El concert de gòspel és, sense cap mena de dubte, una activitat ja consolidada a la comarca, i un excel·lent suport econòmic per a l’activitat de Càritas.

El concert està organitzat per voluntaris de Càritas i els tres grups de gòspel hi actuen desinteressadament. Compta, també, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i d’Olot Cultura.

El Cor Gòspel Girona serà la cinquena vegada que actuarà a benefici de Càritas Garrotxa (anys 2016, 2017, 2018 i 2019). El grup Tam Tam Gòspel, de Vic serà la quarta vegada que ho farà. I el Gòspel Cor Garrotxa, el cor de la comarca, ho farà per segona vegada.

En anys anteriors s’havia realitzat aquest mateix concert, també a la tardor, a l’església de l’Escola Pia, a l’Església del Carme i a la mateixa Sala El Torín.
 
Arxivat a