El Cercle EURAM Garrotxa fa 10 anys i renova la denominació social i el web

El principal objectiu de l'Associació d'Empreses EURAM Garrotxa és contribuir a la millora de la realitat econòmica i social de la comarca

Portada de la nova web de l'L’Associació d’Empreses EURAM Garrotxa.
Portada de la nova web de l'L’Associació d’Empreses EURAM Garrotxa. | @Euram_Cercle.
NacióGarrotxa
02 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:16h
L'Associació d'Empreses EURAM Garrotxa (fins ara dita Cercle EURAM Garrotxa) ha anunciat la renovació de la seva denominació social, la identitat visual i aprofita per a fer el llançament de la seva nova webaeegarrotxa.com. Aquest canvi, que coincideix amb el desè aniversari de la constitució (desembre 2011), simbolitza l'evolució que ha anat vivint l’associació durant aquests deu anys de vida.

Els principals objectius de l'AEEG són contribuir a la millora de la realitat econòmica i social de la comarca de la Garrotxa, fer visible el seu patrimoni empresarial i convertir la comarca en un referent nacional i internacional.

L'AEEG també estrena nou espai web, on qualssevol usuaris o grups d'interès trobaran tota la informació relacionada amb l'associació com, per exemple, la seva missió, visió, valors i principals eixos de treball. També, s'hi pot consultar l'activitat més destacada durant aquests deu anys i quins han estat els dos projectes consolidats amb més rellevància: l’Observatori de la Garrotxa i el Campus Garrotxa.

La web compta amb un disseny més modern i visual, adaptat a qualsevol dispositiu, procurant una usabilitat més pràctica i senzilla. També compta amb un espai dedicat a les últimes notícies, una agenda on es publicaran totes les activitats que s’organitzen i son obertes al públic i amb una borsa de treball on es poden consultar les ofertes laborals de les empreses que en formen part.
 

Òscar Rodríguez, és el president de l'Associació d'Empreses EURAM Garrotxa. Foto: Xavier Borràs.


Òscar Rodríguez, president de l'AEEG, aprofita per convidar tot el sector empresarial de la comarca a sumar-se a aquesta missió de fer visible el teixit empresarial de la comarca i a sumar forces per a treballar per la Garritxa i pel seu benestar socioeconòmic.
 
Arxivat a