Mor Xerbe Devesa, ex jugador del Club Vòlei Olot, en un xoc frontal a la Vall d'en Bas

El passatger d'un dels turismes i el conductor de l'altre són ingressats al Trueta

L'accident ha tingut lloc a la C-153, entre els Hostalets i Sants Esteve d'en Bas.
L'accident ha tingut lloc a la C-153, entre els Hostalets i Sants Esteve d'en Bas. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
02 de novembre del 2021
Actualitzat a les 9:34h
Xerbe Devesa, ex jugador i membre de la Junta del Club Voòlei Olot (CVO), de 50 anys i veí d'Olot ha mort aquest dilluns al matí en un xoc frontal a la Vall d'En Bas, a la C-153, a la carretera que va dels Hostalets d'en Bas a Sant Esteve. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís poc abans de tres quarts de deu del matí per una col·lisió frontal entre dos turismes a la C-153. La policia investiga les causes de l'accident.

La mort de Devesa ha causat consternació, ja que era una persona molt estimada per tot el club. Xerbe feia molts anys que estava implicat amb l'entitat esportiva olotina. El Club Vòlei Olot ho ha expressat així a les xarxes socials:
 

A banda del conductor de 50 anys que ha mort, l'acompanyant que anava al seient del copilot està ferit greu i l'han traslladat en un helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Pel que fa al conductor del segonvehicle implicat en el xoc, ha estat traslladat en ambulància al Trueta després de quedar ferit menys greu. Durant uns minuts s'ha tallat la carretera C-153 en els dos sentits de la marxa.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatrepatrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers i un helicòpter i dues ambulàncies del SEM.

Amb aquesta víctima, ja son 115 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes durant el 2021.