Sant Feliu de Pallerols celebra per Tots Sants el primer Mercat Gourmand

Hi haurà una quinzena de parades, majoritàriament amb aliments com oli, vi, formatge, mel ecològica…, i, també, artesans

Els formatges de Mas Claperol seran presents al Mercat Gourmand.
Els formatges de Mas Claperol seran presents al Mercat Gourmand. | @edevafotografiescreacions.
29 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:56h
Els qui tenen afecció pel bon menjar tindran ocasió de tastar veritables delícies en el primer Mercat Gourmand que se celebrarà aquest vinent dilluns al matí –1r de novembre i diada de Tots Sants–, a la plaça El Firal de Sant Feliu de Pallerols.

Aquesta mena de mercat ja s’havia celebrat amb èxit a la Garrotxa, concretament a Sant Joan les Fonts, el passat 12 de setembre, i està pensat per a gormands, és a dir, persones que estimem i tenen interès a adquirir i consumir aliments i begudes d'alta qualitat, elaborats i produïts per artesans.

A Sant Feliu, si la pluja no els fa la guitza, dilluns hi haurà una quinzena de parades, majoritàriament de productors d’aliments com oli, vi, formatge, mel ecològica, etc., i, també, artesans.

Han confirmat la participació productors de la Garrotxa com Mas Claperol –amb els seus làctics i formatges de Sant Feliu de Pallerols–, o Embotits Gori, de Sant Priat d'en Bas, i, a nivell d'artesans no alimentaris, unaparada de jerseis tipus Marcelino –fabricats a la Garrotxa– i una artesana local de la llana. També, està prevista la participació d’entitats locals.

El mercat és organitzat per l'Associació d'Usuaris de l'Aloè Ver i Firàlia, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i la Diputació de Girona.
 

Cartel del mercat per a gormands que celebrarà dilluns de Tots Sants a Sant Feliu de Pallerols. Foto: Firalia.