El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot presenta La Castanyera

Aquest nou capgròs de la ciutat sortirà amb motiu de la diada de Tots Sants, visitarà diverses escoles i celebrarà la castanyada i la benvinguda de la tardor

El nou capgròs de la faràndula olotina es va presentar a l'Ajuntament.
El nou capgròs de la faràndula olotina es va presentar a l'Ajuntament. | @olotuit.
NacióGarrotxa
27 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:13h
La faràndula olotina ja compta amb un nou membre. Es tracta de La Castanyera, que impulsa el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot (CIT) que es presentarà oficialment aquest dissabte 30 d’octubre en un acte obert a tota la ciutadania que tindrà lloc a la plaça del Mercat.

Des de les 10 del matí i fins a dos quarts de 2 del migdia, tothom qui ho vulgui podrà conèixer de primera mà aquest nou capgròs d’Olot. La nova figura vol retre homenatge a les tradicions de la ciutat i a les celebracions culturals entorn la tardor com la festa de la castanyada. Durant el cap de setmana del 28 i del 29 d’octubre, els veïns també podran descobrir la nova figura de la faràndula olotina. 

Durant l’acte de presentació del dia 30 d’octubre es podran adquirir punts de llibre a preu simbòlic per a recollir fons per als projectes que porta a terme Creu Roja Garrotxa.

Posteriorment, el nou capgròs visitarà diverses escoles de la ciutat per a donar a conèixer la història i les tradicions entorn la celebració de la popular castanyada
 
Arxivat a