Quatre dies d'obres l'avinguda de Santa Coloma i al passeig de Barcelona d'Olot

Per a facilitar la mobilitat i minimitzar els treballs de millora en el paviment i asfaltatge d’aquestes vies principals s’han dividit en dues fases

El passeig de Barcelona d'entrada i sortida d'Olot romandrà afectat pel nou asfaltatge.
El passeig de Barcelona d'entrada i sortida d'Olot romandrà afectat pel nou asfaltatge. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
26 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:20h
Des d’aquest dimarts, 26 d’octubre, i fins al pròxim divendres, 29 d’octubre, la Generalitat de Catalunya porta a terme treballs de millora de paviment i asfaltatge de l’avinguda de Santa Coloma d’Olot. Per a facilitar la mobilitat de la ciutat i minimitzar l’impacte de les obres, els treballs s’han dividit en dues fases i en trams concrets per a cada una de les fases.

L’actuació està prevista que s’allargui durant quatre dies i, el primer tram de la Fase 1, arrencarà aquest dimarts 26 d’octubre, en què es portarà a terme l’asfaltatge dels dos carrils de circulació del passeig de Barcelona en sentit les Preses, fins al carrer Pere Bretxa.

Aquesta actuació suposarà que es desviïn provisionalment els vehicles que circulin provinents del centre de la ciutat i vagin en direcció a les Preses. Pel que fa als vehicles provinents de les Preses en direcció al centre de la ciutat, podran circular amb normalitat. Els usuaris del pàrquing de la plaça Catalunya podran accedir a les instal·lacions per la porta d’accés del passeig de Barcelona quan circulin en sentit al centre de la ciutat.

El segon tram de la Fase 1 es portarà a terme el dimecres 27 d’octubre i afectarà el pont de Ferro, en el tram comprès entre la cruïlla del passeig de Barcelona i el carrer Pere Bretxa fins a la plaça de l’Illa de Pasqua. En aquest cas, hi haurà una desviació provisional dels vehicles que circulen provinents del centre de la ciutat en sentit les Preses. En sentit contrari, quan s’estigui treballant al pont del Ferro, s’habilitarà sempre un pas per a la circulació de vehicles provinents de les Preses i és possible que es produeixin talls puntuals de la circulació mentre maniobren les màquines.

La Fase 2 dels treballs començarà el dijous 28 d’octubre. En aquest cas, l’actuació s’ha dividit en dos trams més. Es portaran a terme arranjaments d’asfalts al carril de circulació i a la zona d’estacionaments de tota l’avinguda de Santa Coloma en direcció a les Preses, a partir de l’Illa de Pasqua i fins a la primera rotonda, i es donarà pas alternatiu.

Posteriorment, el  divendres 29 d’octubre serà el torn dels arranjaments del carril de circulació i zona d’estacionament de l’avinguda de Santa Coloma en direcció al centre de la ciutat, on també es donarà pas alternatiu.
Arxivat a