CCOO denuncia l'accident a Sant Aniol de Finestres en què ha mort un treballador

El sindicat vol fer "seguiment" de les actuacions davant la Inspecció de Treball i demana que "finalitzi el degoteig de morts a la feina"

La planta embotelladora d'Aigua Sant Aniol on ha tingut lloc l'accident mortal.
La planta embotelladora d'Aigua Sant Aniol on ha tingut lloc l'accident mortal. | @Sant_Aniol.
NacióGarrotxa
26 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:39h
El sindicat CCOO ha presentat una denúncia davant la Inspecció de Treball pel cas de l'accident laboral de Sant Aniol de Finestres d'aquest dilluns, en què ha mort un treballador.

Des del sindical diuen que volen fer un seguiment de les actuacions d'inspecció i que veuen "ineludible" l'organització de les plantilles per a fer "imprescindibles" els plans de prevenció de riscos laborals".

"I que finalitzi el degoteig de morts a la feina", remarquen en un fil a Twitter. "La necessitat de delegats de prevenció i el constant diàleg entre l'empresa i treballadors en temes de seguretat és el necessari camí per reduir la sinistralitat en el món laboral", insisteixen.
 
L'accident mortal, tal com va avançar ahir NacióGarrotxa, ha tingut lloc la matinada de diumenge a dilluns a l'empresa embotelladora Aigua Sant Aniol quan la víctima ha quedat atrapada entre els ferros d'una màquina. Ha passat cap a dos quarts d'una quan l'home estava operant amb una transportadora de palets.

L'home mort tenia 51 anys i era veí de Sant Feliu de Pallerols. És la primera víctima mortal per accident laboral a la Garrotxa aquest 2021, en què s'han registrat 708accidentslaborals, per bé que cap d'aquesta gravetat.