Mil sis-centes dones corren en la 4a Cursa de la Dona de les Preses

Els beneficis recaptats es destinen íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la Garrotxa a través d’Oncolliga Girona

La Ricarda, la geganta de les Preses, també ha participat a la cursa.
La Ricarda, la geganta de les Preses, també ha participat a la cursa. | @preses_cat.
NacióGarrotxa
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:48h
Aquest diumenge, 24 d’octubre, ha tingut lloc a les Preses la quarta edició de la Cursa de la Dona. Es tracta d’una cursa/marxa solidària pel càncer de mama, exclusivament femenina i oberta a totes les edats. En aquesta ocasió hi ha hagut 1.600 dones inscrites a la cursa.

Enguany també s'ha fet dos recorreguts: un de 5 quilòmetres, adequat a tots els nivells i mobilitats que s'ha pogut fer corrent o caminant, i, un altre de 10 quilòmetres que ha transcorregut per camins de bosc, no adaptat per a tothom.

Tot i ser una cursa no competitiva, la primera a arribar ha estat Raquel Sau, que ha fet el recorregut de 5 quilòmetres amb un temps de 26 minuts. Jordina Plana i Edith Abascal, per la seva banda, han estat les primeres a arribar –amb un temps de 54 minuts– en el recorregut de 10 quilòmetres.

La cursa també ha comptat amb la presència de la geganta de les Preses, la Ricarda, que no es va voler perdre participar-hi gràcies a l’ajut dels geganters del municipi.
 
Abans d’iniciar la cursa, el batlle de les Preses, Pere Vila, ha adreçat unes paraules d’agraïment i encoratjament a totes les dones inscrites a la cursa i a l’organització. També, hi ha participat, la presidenta d’Oncolliga Girona, Paquita Badosa.

La cursa és una activitat benèfica feta per a dones amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncerde mama de la comarca de la Garrotxa a través d’Oncolliga Girona. 
 
Arxivat a