La Policia Municipal d’Olot, reconeguda en el Dia de les Esquadres

El sotsinspector Ignasi López va recollir aquesta distinció per la bona col·laboració i coordinació amb els Mossos d’Esquadra

NacióGarrotxa
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:15h
El sotsinspector de la Policia Municipal d’Olot, Ignasi López, llueix el reconeixement atorgat pels Mossos d'Esquadra.
El sotsinspector de la Policia Municipal d’Olot, Ignasi López, llueix el reconeixement atorgat pels Mossos d'Esquadra. | @olotuit.
El passat divendres, 22 d’octubre, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va presidir l’acte central del Dia de les Esquadres al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona.

Enguany, el cos policial ha atorgat 283 medalles i 9 plaques commemoratives a membres de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, judicatura i societat civil i a d'altres cossos policíacs en reconeixement d’accions meritòries.

Entre elles destaca la medalla que els Mossos d’Esquadra van lliurar a la Policia Municipal d’Olot per l’eficient col·laboració i coordinació entre tots dos cossos policials.

El sotsinspector de la Policia Municipal d’Olot, Ignasi López, va ser l’encarregat de recollir aquest reconeixement en nom del cos policial olotí. En total, els Mossos van lliurar-ne 179, 47 dels quals aquest divendres passat.
 
Arxivat a