Detenen dues persones per un robatori amb força en una casa d’Olot

Van sostreure-hi mobles i quadres valorats en 200.000 euros i abans de fugir van provocar-hi un incendi per a dificultar-ne la investigació

Els Mossos han detingut dos lladres a Olot.
Els Mossos han detingut dos lladres a Olot. | @mossos.
NacióGarrotxa
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 8:41h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir el passat dilluns un home i una dona, de 27 i 51 anys, veïns de Castellfollit de la Roca, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, un delicte d'incendi i danys.
 
Les dues detencions són resultat d’una investigació oberta el 28 de setembre passat després que es produís un robatori amb força a l’interior d’una casa d’Olot. Els lladres van sostreure-hi mobles i quadres valorats en 200.000 euros i abans de fugir van provocar un incendi per a dificultar-ne la identificació.
 
Els investigadors van comprovar que el foc s’hauria produït en tres punts diferents amb un producte accelerant, per tant, no deixava cap dubte sobre la intencionalitat.
 
De la inspecció a la casa es va desprendre que l’incendi es va auto extingir per la manca d’oxigen ja que totes les finestres i portes eren tancades.
 
La investigació va permetre, el passat dilluns, la detenció dels presumptes autors.
 
Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.
 

Estat en què va restar una de les cambres de la casa per l'incendi provocat pels lladres. Foto: @mossos.

Arxivat a