Reciclatge

Instal·len dos contenidors per a recollir restes de poda a Sant Joan les Fonts

Es tracta d’una prova pilot que durarà fins al març i que servirà per a conèixer la utilitat del servei i la resposta dels usuaris

per NacióGarrotxa, Sant Joan les Fonts, Catalunya | 21 d'octubre de 2021 a les 12:42 |
Un dels contenidors per a restes de poda instal·lats a Sant Joan les Fonts. | @santjoanlesfontsaj.
Aquests dies s’han instal·lat dos contenidors per a recollir de restes de poda al municipi de Sant Joan les Fonts, l'un a la Roureda i l’altre al carrer Aiguanegra. Els veïns hi podran abocar les restes de poda –només restes vegetals– i se'n farà la recollida setmanalment.

Es tracta d’una prova pilot que servirà per a conèixer la utilitat d’aquest servei i la resposta dels usuaris de manera que, en futures campanyes, es podrien instal·lar més contenidors en diferents punts del municipi.


S’ha triat aquests dos emplaçaments perquè es tracta de dos barris on moltes cases tenen jardí o bé tanques fetes de tuies. Aquests contenidors estaran instal·lats des d’ara i fins el mes de març, quan es calcula que haurà finalitzat l’època d'esporgada.

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts demana a la població que faci un ús correcte i responsable del servei de contenidors i que per a qualsevol dubte o incidència s'hi posi en contacte.

 

 

Participació