Olot Cultura amplia la cabuda dels espectacles al cent per cent

Ja es poden adquirir els tiquets que no s’havien posat a la venda per causa de les restriccions pandèmiques

Els equipaments d'Olot Cultura es podran omplir de dalt a baix a partir d'avui.
Els equipaments d'Olot Cultura es podran omplir de dalt a baix a partir d'avui. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
20 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:18h
Tots els espectacles d’Olot Cultura amplien al 100% la seva capacitat, amb què s'acullen a les directives marcades pel PROCICAT. A partir d'aquest dimecres a les 10 h, ja es poden adquirir les noves entrades que fins ara no s’havien posat a la venda per a garantir els espais de seguretat, que han estat restringits per les imposicions normatives arran de la pandèmia.

És, doncs, una oportunitat per anar a veure alguns espectacles que ja havien penjat el cartell d’exhaurits. D’aquesta manera s’amplia la cabuda dels espectacles al Teatre Principal d’Olot, a la sala El Torín i en les activitats a la Biblioteca Marià Vayreda, a més dels Museus d’Olot

Amb les noves localitats que es posen a la venda, s’habilita un servei personalitzat per si alguna persona vol un canvi d’entrada, tot millorant la visibilitat d’algun espectacle. Només cal que s'adreci personalment a la taquilla del Teatre Principal d’Olot. 

Els públics que assisteixin a les diferents activitats culturals d’Olot hauran de seguir prenent diverses mesures d’autoprotecció com l’ús de la màscara o la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic. 
 
Arxivat a