El CPA Olot rep l'homenatge de la ciutat pel seu 13è campionat del món

Enguany, les patinadores garrotxines han aconseguit aquest or amb la seva "Trampa Mortal", que va trencar tots els rècords de puntuació

Moment àlgid de l'homenatge de l'Ajuntament al Club Patinatge Artístic Olot.
Moment àlgid de l'homenatge de l'Ajuntament al Club Patinatge Artístic Olot. | @olotuit.
NacióGarrotxa
18 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:23h
L’Ajuntament d’Olot ha portat a terme aquest divendres l’acte de reconeixement a la trajectòria i èxit assolit per un dels principals clubs esportius de la ciutat: el Club Patinatge Artístic Olot (CPA Olot) que, el passat diumenge 11 d'octubre, va aconseguir una fita històrica: el tretzè títol mundial en els grups de xou gran.

Enguany, les patinadores garrotxines han aconseguit aquest or amb la seva Trampa Mortaltrencant tots els rècords i assolint la màxima puntuació, un 10, en impressió artística, arribant als 136.000 punts i superant les competidores al podi: les italianes Cristal Skating que van quedar en segon lloc amb 124.100 punts i el Show Roller Team amb 123.100 punts. El segon conjunt català que hi va competir, el CPA Tona amb el muntatge Tic-Tac, va acabar en la sisena posició dels 7 grups participants, amb 107.700 punts.

L’acte d’homenatge ha arrencat a dos quarts de vuit del vespre i ha aplegat més d’un centenar de persones davant de l’Ajuntament d’Olot que han volgut acompanyar-les i celebrar amb els i les patinadores els èxits assolits.

La commemoració ha comptat amb els parlaments del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Aniol Sellabona, de les capitanes de l’equip júnior del CPA Olot, Nora Planiol, de l'entrenadora Olga Costa, de la capitana del grup de Xou Gran, Victòria Prat, de l’entrenadora i del directiu esportiu de l’equip, Ester Fàbrega i Ricard Planiol, així com del president, Josep Sagués. L’esdeveniment ha finalitzat amb els parlaments del batlle d’Olot, Pep Berga, que ha aprofitat a posar en valor l’esforç, empenta i qualitat de l’equip així com les bones perspectives de futur que s’albiren gràcies a l’equip de patinadores i els responsables de l’entitat. Posteriorment, les jugadores i jugadors han signat el Llibre d’Honor de la ciutat.   

Un any ple d’èxits
El mundial de grups de xou grans es disputa des de l’any 2002 i, de les 19 edicions que se n’han fet, el CPA Olot ha estat campió 13 vegades. La primera aparició va ser en el mundial del 2003, amb un tercer lloc, i l’any següent a Fresno (Califòrnia) va guanyar la primera medalla d’or.

Des de l’Ajuntament d’Olot s’ha volgut fer aquest reconeixement després que aquest any el conjunt gran de grups de xou garrotxí i la seva Trampa mortalhan estat campions gironins, campions de Catalunya, campions d’Espanya, campions d’Europa i ara  –tot tancant el cercle– campiones del món. A part, l’equip de xou júnior també han assolit grans èxits i han aconseguit ser primeres de Catalunya, segones d’Espanya i segones d’Europa. 
Arxivat a