La nova fase del Pla d'Asfalts d'Olot hi abocarà 51.000 euros

Enguany se n’haurà destinat gairebé 300.000 per a actuacions de millora de les infraestructures viàries de diversos carrers de la ciutat

El Pla d'asfalts d'Olot contempla l’execució d’una trentena d’actuacions.
El Pla d'asfalts d'Olot contempla l’execució d’una trentena d’actuacions. | @olotuit.
NacióGarrotxa
15 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:49h
La Junta de Govern Local d’aquest dijous ha aprovat una nova fase del Pla d’Asfalts d’Olot que té l'objectiu de millorar i renovar diverses calçades, ferms i voreres de la ciutat. A la sessió d’aquest matí –de què ha donat compte el regidor Aniol Sellabona– s’ha acordat el plec de clàusules administratives particulars que regiran la contractació, mitjançant procediment obert simplificat, de les obres de conservació i millora de la infraestructura viària de diversos carrers de la ciutat (fase 2) i la convocatòria de licitació.  

En aquesta segona fase, el Pla d’Asfalts contempla la millora de la calçada de carrers com el  Gòdua i la plaça Rosella, el carrer Bernat Vilar, Barretina, Cadaqués i Esparg, a més del rebaix del pas de vianants i millores de voreres, com l’encreuament del carrerMacarnau i Masmitjà. En total, es preveu que s’actuï a un total de 9 sectors de la ciutat de cara als propers mesos. 

El pressupost destinat a aquests treballs puja a 51.000 euros i s’afegeix als 244.000 euros que l’Ajuntament d’Olot ja ha destinat aquest 2021 a aquesta finalitat.

La primera fase del Pla d’Asfalts va començar a principis del mes de setembre i ha contemplat l’execució d’una trentena d’actuacions de conservació i millora de ferms, voreres i millora de l’accessibilitat en més d’una trentena de carrers de la ciutat.

En aquests moments s’estan acabant d’ultimar aquestes actuacions, que han permès millorar l’estat de carrers com el de Domenech Carles, Sant Feliu i Nonet Escubós. 
Arxivat a