Els enginyers gironins col·legiats signen un conveni amb Bassols Energia

Rebran assessorament energètic gratuït per a optimitzar el seu consum elèctric

El moment de la signatura del conveni.
El moment de la signatura del conveni. | @bassolsenergia.
NacióGarrotxa
14 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:05h
El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Gironaha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa olotina Bassols Energia. A través d’aquest acord, els col·legiats rebran assessorament energètic gratuït i es beneficiaran de millores en la gestió de l’energia elèctrica, tant per a les seves empreses com per als seus domicilis particulars. 

D’aquesta manera, Bassols Energia oferirà als col·legiats descomptes preferencials i assessorament energètic de franc amb reports personalitzats per a analitzar el seu consum elèctric i optimitzar-lo amb la proposta energètica que millor s’adapti a les seves necessitats.

A més de l’acord, els col·legiats que contractin un subministrament elèctric amb Bassols Energia disposaran d’una oficina virtual on podran consultar en tot moment les dades del seu consum elèctric, a més de poder fer tràmits contractuals, i rebran periòdicament reports anuals gratuïts d’optimització personalitzats per als seus consums elèctrics. 

Des del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona el seu degà, Jordi Fabrellas, ha destacat que “una de les fites del col·legi és la col·laboració amb empreses i entitats del territori gironí” i ha afegit que “aquest conveni permetrà assessorar i cercar solucions energètiques conjuntament amb una empresa propera amb afinitats amb l’enginyeria gironina”. 

Per la seva banda des de Bassols Energia, el seu president, Tomàs Feliu, ha manifestat que “l’acord i la bona relació amb els enginyers graduats i enginyers tècnics industrials gironins ens permetrà oferir les nostres solucions integrals i personalitzades als  enginyers gironins”. Tomàs Feliu ha afegit que “Bassols Energia estem compromesos amb l’entorn i apostem per l’energia 100% verda i treballem per a facilitar la transició energètica”. 

Bassols Energia comercialitza energia 100% verda tant per a particulars com per a negocis, petites i mitjanes empreses i grans indústries. 
 
Arxivat a