Primer LAP de la temporada a la Biblioteca d'Olot amb un espectacle poètic

Òscar Intente –al capdavant de la companyia Inútils Mots– hi interpretarà , aquest dijous a les set la tarda, "Hem escollit", amb textos de diversos poetes catalans

Òscar Intente interpretarà a la BIblioteca Marià Vayreda «Hem escollit».
Òscar Intente interpretarà a la BIblioteca Marià Vayreda «Hem escollit». | Chus Alonso.
NacióGarrotxa
13 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:20h
Hem escollit és un espectacle on la paraula és l’única protagonista a partir d’un recull de poemes amb reflexions dels nostres poetes sobre el propi país. El poder de la paraula nua, les veus de diferents poetes al llarg de diferents èpoques, que proposa Òscar Intente al capdavant de la companyia Inútils Mots, i que es podrà gaudir aquest dijous, 14 d'octubre, a les set la tarda a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot.

Amb tot, no es tracta d’un recital, sinó d’una interpretació viscuda on els temes hi arriben d'una manera absolutament teatral, amb solemnitat, amb humor, amb ironia… Un exercici de virtuosisme actoral al servei de la poesia.

Entre els poetes que hi prenen la paraula hi figuren Verdaguer, Espriu, Sagarra, Pere Quart, Estellés, Carner, Bartra, Papasseit, Martí i Pol, Margarit o Casasses.

L'entrada a aquest primer LAP (l'altra programació) de la temporada és gratuïta, per bé que cal reservar-la a OlotCultura per a controlar la capacitat de la Biblioteca Marià Vayreda.


 
Arxivat a