El CPA Olot torna a fer història amb el 13è títol mundial de grups de xou grans

L’equip garrotxí, amb "Trampa Mortal", ha fet al Paraguai una memorable actuació, en què ha obtingut quatre deus per part dels jutges

L'equip integrant del CPA Olot llueix la medalla d'or als campionats del món a Paraguai.
L'equip integrant del CPA Olot llueix la medalla d'or als campionats del món a Paraguai. | @CPAOLOT.
NacióGarrotxa
11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:50h
El CPA Olot ha tornat a fer història la matinada d'aquest diumenge a Asunción (Paraguai) en la jornada que tancava el Campionat del Món de patinatge artístic, on ha assolit el tretzè títol mundial de grups de xou grans de la seva història, amb una pletòrica actuació en la qual el seu "Trampa mortal’"ha obtingut quatre deus en la puntuació artística.

Feia tres anys, des que el 2018 ho va aconseguir al Vendée Space de  França, que l’equip garrotxí no es proclamava campió del món, ja que als World Roller Games de Barcelona 2019 va acabar segon pel darrere del CPA Girona i el 2020 es va haver de suspendre el Mundial per causa de les restriccions imposades arran de la pandèmia.

El tretzè títol mundial ha premiat la bona tasca de les 24 patinadores de l’equip garrotxí, dirigit pel binomi format per Ricard Planiol i Ester Fàbrega, que amb un total de 136 punts, 66,4 en la nota tècnica i 69,6 en l’artística, ha superat els balls dels italians del Cristal Skating i el Show Roller Team, que han acabat respectivament segon i tercer amb 124,100 i 123,100 punts.

El CPA Tona, el segon equip català participant en aquesta modalitat, ha ocupat la sisena plaça final amb ‘Tic Tac’, que ha obtingut 107,7 punts dels jutges.

Unes hores abans s’havia celebrat la competició de quartets, en la qual el "Vortex" de l’Artístic Skating Cunit, dirigit per Manel Villarroya i format íntegrament per patinadors masculins, s’ha penjat la medalla de bronze amb 123,600 punts per darrere del Celebrity i el Neovis italians, que amb "Capricho veneciano" i "Turandot’"han estat respectivament primer i segon amb 127,200 i 123,800.

Les del CPA Olot i l’Artístic Skating Cunit han estat dues de les set medalles catalanes del Mundial d’Asunción, un 70% de les 10 guanyades per la selecció espanyola. Les altres cinc les van assolir el paretenc de l’ArtísticSkating CunitPau Garcia; el terrassenc del CPA Ripollet,Llorenç Álvarez, que van guanyar respectivament l’or en lliure masculí i solo dance Sènior; l'alcoiana del CP L’Aldea,Andrea Silva, plata en lliure femení Sènior; la ripolletenca Clàudia Aguado, plata en lliure masculí Júnior; i, el CP Matadepera en grups de xou petits.

Les 7 medalles catalanes al Mundial d’Asunción 2021
Or
Pau Garcia (Artístic Skating Cunit/Lliure masculí Sènior)
Llorenç Álvarez (CPA Ripollet/Solo Dance masculí Sènior)
CPA Olot (Grups de xou grans)

Plata
Andrea Silva (CP L’Aldea/Lliure femení Sènior)
Clàudia Aguado (CPA Ripollet/Lliure femení Júnior)
CP Matadepera (Grups de xou petits)

Bronze
Artístic Skating Cunit (Quartets)
 
Arxivat a