dansa

El patiment i l'estigma de la malaltia mental en dansa al Teatre Principal d'Olot

Serà divendres amb Les impuxibles i la seva "Suite TOC núm. 6", amb direcció de Clara i Ariadna Peya i cinc artistes a l'escenari

per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 5 d'octubre de 2021 a les 10:30 |
Les Impuxibles oferiran l'espectacle Suite TOC núm. 6. | @OlotCultura.
Aquest divendres, 8 d'octubre, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre Principal d'Olot, Les Impuxibles –amb direcció de Clara i Ariadna Peya i cinc artistes a l'escenari– hi oferiran l'espectacle Suite TOC núm. 6, en què volen presentar el patiment mental, que "sempre ha estat present a les nostres vides, però des de fa relativament poc hem començat a posar consciència sobre què significa viure’l".

De fet, quins són els paràmetres que estableixen una societat sana? La Suite TOC núm. 6 és un concert, un espectacle, un espai fronterer per a donar llum a un tema silenciat en la nostra societat: la simptomatologia del TOC (trastorn obsessiu compulsiu), una aproximació a la perifèria dels discursos oficials contra l’hegemonia de les mirades imperants.


Les Impuxibles hi exploren l’estigma i com relativitzar aquest patiment, no fent-lo invisible, sinó entenent que vivim en una societat malalta on és molt difícil no emmalaltir. "El consumisme i el capitalisme ferotge que ens envolten provoquen unes desigualtats profundes i generen un patiment que es fa molt difícil de sostenir individualment", manifesten.

Podeu adquirir entrades per aquest espectacle (a 15, 11, 7 i 5 euros) des d'aquest vincle.


 

Participació