Presenten el poemari «Besllums», de Dolors Collell, a les Planes d'Hostoles

Serà aquest dissabte a les sis de la tarda a la Biblioteca Maria de Jonquers amb Constan i Montserrat Mundet en l'espectacle "En ruta per la vida"

Montserrat Mundet i Constan en l'espectacle «En ruta per la vida».
Montserrat Mundet i Constan en l'espectacle «En ruta per la vida». | @planescat.
NacióGarrotxa
05 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:19h
La Biblioteca Maria de Jonquers de les Planes d'Hostoles organitza la presentació del llibre poemariBesllums, de Dolors Collell, que hi tindrà lloc aquests dissabte, 9 d'octubre, a les sis de la tarda, a la Sala Polivalent.

A l'acte hi assistirà l'autora i tot seguit hi haurà l'actuació dels olotins Constan i Montserrat Mundet, cantautor i rapsoda respectivament, amb l'espectacle poètic musicalEn ruta per la vida, on inclouen poemes de Besllums.
 
En ruta per la vida és un espectacle en què a través de les cançons del primer disc de Constan, L'abric de set hiverns, i els poemes dels poetes Dolors Collell i Marc Freixas, se'ns proposa un viatge musical poètic per paisatges interiors i ens conviden a viure el moment  present i a obrir-nos a un nou cicle vital.
 
L'espectacle va començar a caminar al Festival Galàctic de Cançó d'Autor i Poesia d'Igualada, el 1r de juny del 2019, i els poemes de Dolors Collell van ser la matèria primera per a donar sentit al projecte.
 

Cartell de la presentació del poemari de Dolors Collell. Foto: @planescat.

Arxivat a