Nova campanya de l'ACO per a fer conèixer els comerços d'Olot

Hi participen més de 100 establiments de la ciutat que, a través de sorteigs mitjançant el compte d’Instagram de l’associació, ofereixen productes o serveis gratuïts

«Ens coneixes?» és el lema de la nova campanya de l'Associació de Comerciants d'Olot.
«Ens coneixes?» és el lema de la nova campanya de l'Associació de Comerciants d'Olot. | @ACOolot.
NacióGarrotxa
05 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 8:41h
"Ens coneixes?" és el nom de la nova campanya promocional que ha engegat l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) amb la voluntat de potenciar i promocionar el comerç local de la ciutat.

Enguany, a diferència d’anteriors edicions i iniciatives, l’entitat aposta per fer visibles els comerços associats que ja superen el centenar, a través de les xarxes socials per arribar així al màxim nombre de persones. 

Des d’aquest dilluns 4 d’octubre cada establiment de l’ACO oferirà amb un sorteig un producte o un servei del seu establiment. Els interessats disposaran d’una setmana per a poder-hi participar. Per a optar al concurs, només cal clicar el "m’agrada" de la publicació que trobaran al compte d’Instagram de l’ACO@comerciantsolot; seguir el compte de l’ACO i el de l’establiment a Instagram i comentar la publicació en qüestió etiquetant-hi dues persones. Els guardonats també es donaran a conèixer a través de les xarxes socials.

La campanya s’allargarà durant els pròxims mesos amb la voluntat de mostrar tots i cadascun dels establiments associats que hi participen. La iniciativa se suma al conjunt d’accions que anualment l’ACO porta a terme per a promocionar el comerç de la ciutat com "La Botiga al Carrer"; "Olot Shopping Nit" o l’"Olot.shop", entre altres que ja han assolit una bona resposta per part del públic
 

Cartell de la nova campanya de promoció de l'ACO. Foto: @ACOolot.

Arxivat a