Indústria alimentària

Noel s'associa amb Jamaica Producers Group per a impulsar el projecte CoBeverage Lab

El grup d'alimentació garrotxí ha unit forces per a consolidar-lo com un referent en la producció de sucs frescos del sud Europa

per NacióGarrotxa, Sant Joan les Fonts, Catalunya | 4 d'octubre de 2021 a les 12:34 |
L'empresa CoBeverage Lab és al polígon industrial de la Zona Franca de Barcelona. | @noel_1940.
Noel, el grup garrotxí d'alimentació global, especialitzat en la producció i distribució de pernil cuit curat, embotits, carns fresques, plats preparats, així com cremes i sucs vegetals, tant a nivell nacional com internacional, acaba d'associar-se amb el grup alimentari Jamaica Producers Group, líder europeu en la producció de sucs frescos a través de la seva participada holandesa Hoogesteger, per a donar un fort impuls a una de les empreses també participades dedicada a la mateixa funció, CoBeverage Lab.

Segons Noel, el principal objectiu d'aquesta unió és unir sinergies amb un partner especialitzat i compartir saber, R + D, tecnologia i coneixement de el sector, per entrar en nous mercats i consolidar a CoBeverage Lab com un referent en la producció de sucs frescos al sud d'Europa.


CoBeverage Lab, situada a Barcelona, ​​va ser fundada el 2016 pel grup Noel i des del seu naixement ha experimentat un fort desenvolupament a Espanya i en països de sud d'Europa. La companyia produeix sucs i begudes vegetals 100% naturals, sense conservants ni colorants, elaborats mitjançant tecnologia cold pressed (premsat en fred), partint de matèries primeres fresques. Al seu torn, per a conservar totes les propietats nutricionals i organolèptiques, els sucs són processats mitjançant altes pressions hidrostàtiques (HPP) a la planta APA Processing de Barcelona, ​​també propietat de Noel.

Per la seva banda Hoogesteger, que es va fundar el 1988 i forma part de Jamaica Producers Group Limited, és un referent europeu en el sector dels sucs frescos, amb una important presència en el mercat holandès, així com en altres mercats de el nord d'Europa com Escandinàvia, Alemanya, Suïssa, Bèlgica i la República Txeca.


"Les capacitats combinades de les dues empreses donaran un impuls a CoBeverage Lab per consolidar-la com una companyia de referència nacional i internacional, en la producció de sucs frescos 100% naturals. La dilatada experiència de Hoogesteger a nivell tecnològic, R + D i en desenvolupament de producte; aportarà un gran valor afegit a el projecte de CoBeverage Lab i ens permetrà fer un pas endavant per oferir els productes que s'adaptin millor a les necessitats i requeriments dels nostres clients ", ha declarat el director general d'el grup Noel, Joan Boix.

Per la seva banda, Jeffrey Hall, managing director de Jamaica Producers Group ha afirmat que "CoBeverage Lab representa, sens dubte, una gran oportunitat per seguir creixent en el sector dels sucs frescos. A través d'un equip ja consolidat, tecnologia i instal·lacions punteres, i la trajectòria i experiència de Noel; estem convençuts que podrem aconseguir el repte d'expandir amb èxit en mercats de sud d'Europa ". "CoBeverage Lab treballa amb un gran nombre de clients en el sud d'Europa i perseguirà oportunitats en aquest mercat", ha declarat Hall.


L'entrada de Hoogesteger en el projecte ha suposat un reajustament en les participacions de CoBeverage Lab. Així, l'empresa holandesa passarà a ser la principal accionista amb un 50%, seguida de Noel amb un 40%. El 10% restant es mantindrà en mans de Yumi, companyia francesa que opera en el mateix sector i que forma part de el projecte des de l'inici.

Aquesta operació suposa un altre exemple de l'aposta constant de Noel per la innovació i per avançar en el camí cap a la diversificació del seu negoci, sempre dins el sector de l'alimentació. En el cas de Hoogesteger, l'acord enfortirà el negoci d'aliments i begudes de Jamaica Producers Group Limited, que actualment aporta la major part d'ingressos del grup.

 

Participació