Els Mossos detenen l'home que va apunyalar l'ex parella a Olot

L’agressor va ser detingut ahir in fraganti en un robatori amb força a la localitat de Porqueres

04 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:57h
Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home que estaven cercant com a presumpte autor de l'apunyalament d'una dona al mig del carrer el passat dilluns a Olot. Els agents l'han pogut arrestar aquest diumenge de matinada després que van rebre l’avís per un robatori en un establiment del carrer Sant Andreu de la localitat de Porqueres.

En arribar al lloc, els mossos juntament amb els agents de la Policia Local de Banyoles, van observar com un dels autors fugia i s’amagava. Tot i això, el van localitzar i detenir. Posteriorment, van comprovar que era l’agressor de 41 anys que tenia pendent l’ordre de detenció pels fets d’Olot. El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, passarà pròximament a disposició judicial per declarar davant l’autoritat judicial competent.

Els fets van passar dilluns passat, cap a tres quarts de cinc de la tarda, quan un home de 41 anys va agredir violentament una dona a la cruïlla del carrer Camil Mullerars amb el carrer del Rengle, a tocar del Mercat d'Olot,li va clavar diverses punyalades i, posteriorment, va fugir amb un cotxe.

La víctima, d'altra banda, va ser atesa immediatament per una ambulància del SEM, que la va traslladar a l'Hospital d'Olot, amb què es va poder saber que, sortosament, les ferides són superficials.

Segons els testimonis dels fets, entre els quals la mare de la dona agredida, l'agressor és, efectivament, l'ex parella de la víctima, amb què els Mossos, junt amb la declaració de la víctima des de l'Hospital,van iniciar-ne la recerca immediata, que ara han resolt. Sobre aquest home hi havia una ordre d'allunyament i, també, diversos antecedents per violència masclista i altres delictes.
Arxivat a