1 de 10
coronavirus

Els residents de Sant Joan les Fonts, la Vall d’en Bas i Sant Feliu de Pallerols ja tenen la 3a dosi del vaccí

Entre dilluns i dimecres se n'ha inoculat un total de 72

La vaccinació ha anat a càrrec de l’equip d’infermeres dels centres d’atenció primària. | @icsgirona.
per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 30 de setembre de 2021 a les 13:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dilluns a la residència de Sant Joan les Fonts i aquest dimarts a les de Sant Feliu de Pallerols i Sant Esteve d’en Bas s’ha administrat la tercera dosi del vaccí contra la Covid-19 als residents. En total, 72 vaccins.

Els tres centres són dins la zona d’influència de les àrees bàsiques de salut (ABS) de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa: Sant Joan les Fonts i la Vall d’en Bas-Hostoles. El procés de vaccinació ha anat a càrrec de l’equip d’infermeres d’aquests centres d’atenció primària


La dosi addicional del vaccí contra la Covid-19 s’administra a les persones que puguin necessitar un reforç per aconseguir una millor resposta immunitària per a fer front a la Covid-19.

La cobertura vaccinal per sobre de la mitjana catalana


A la Garrotxa, amb data 28 de setembre, ja hi ha un 76,85% de la població vaccinada amb les dues dosis actuals, mentre que el global de Catalunya és lleugerament superior, amb un 76,99%. Pel que fa a les ABS de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, les xifres són encara millors.

A la Vall d’en Bas-Hostoles un 84,16% de la població major de 12 anys ja porta la primera dosi i un 82,72% les dues primeres dosis. Pel que fa a Sant Joan les Fonts: el 84,34% amb primera dosi i un 82,19% amb les dues


El fet de ser àrees bàsiques de salut relativament petites i la tasca de conscienciació dels professionals que formen els equips d’atenció primària són alguns dels factors que poden haver influït.

 

Participació