Els Mossos cerquen un home que va apunyalar una dona al mig del carrer a Olot

Segons diverses fonts l'agredida, que es troba estable, seria l'ex parella de l'home, amb una ordre d'allunyament de la víctima

L'agressió va tenir lloc aquest dilluns a tocar del Mercat d'Olot.
L'agressió va tenir lloc aquest dilluns a tocar del Mercat d'Olot. | Arxiu NG.
28 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:36h
Aquest dilluns, cap a tres quarts de cinc de la tarda, un home ha agredit violentament una dona a la cruïlla del carrer Camil Mullerars amb el carrer del Rengle, a tocar del Mercat d'Olot, quan li ha clavat diverses punyalades i, posteriorment, ha fugit amb un cotxe.

Els Mossos d'Esquadra cerquen aquest home, d'uns 40 anys, que, segons diverses fonts, seria l'ex parella de la víctima, sobre el qual pesa una ordre d'allunyament i diversos antecedents.

La víctima, d'altra banda, va ser atesa immediatament per una ambulància del SEM, que la va traslladar a l'Hospital d'Olot, per bé que sembla que, sortosament, les ferides són superficials.

Segons els testimonis dels fets, entre els quals la mare de la dona agredida, l'agressor és, efectivament, l'ex parella de la víctima, amb què els Mossos, junt amb la declaració de la víctima des de l'Hospital, ja n'han iniciat la recerca.
Arxivat a