Un home begut roba un minibús de la Teisa a Olot, provoca dos ferits i és detingut a Tolosa

La policia francesa el va arrestar dijous després d'haver conduït prop de 300 quilòmetres en solitari

La col·lisió va tenir lloc dijous cap ados quarts d'onze de la nit.
La col·lisió va tenir lloc dijous cap ados quarts d'onze de la nit. | @ladepechedumidi.
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:34h
Una violenta col·lisió va tenir lloc dijous al vespre, 23 de setembre, a la plaça Saint-Pierre de Tolosa de Llenguadoc, segons conta el diari francès La Depechedu Midi. Un minibús de la Teisa de dotze places robat a Olot va xocar contra una motocicleta i un vianant. L'accident va deixar dos ferits, que van ser traslladats al centre hospitalari de Purpan pels bombers de l'Alta Garona, per bé que sense danys de gravetat.

Els ferits són dos homes, un dels quals té 23 anys. El conductor de l'autobús turístic, de 45 anys, no va resultar ferit en l’accident, però va ser arrestat per la policia i traslladat a la comissaria central. Estava sota la influència de l'alcohol i el microbús que conduïa hauria estat robat a Olot.Segons ha pogut esbrinar NacióGarrotxa de fons de la companyia Teisa, el vehicle va ser robat cap a les tres de la matinada de dijous. La porta del garatge de les cotxeres de la companyia a les Mates estava espatllada degut a les fortes pluges caigudes els darrers dies a la capital de la Garrotxa i els autobusos hi eren aparcats amb les claus posades. L’home surt a les càmeres de seguretat del garatge.

La policia va establir de seguida un perímetre de seguretat, a pocs passos del bar Chez Tonton, on hi havia molts clients. De fet, centenars de persones, inclosos molts joves, eren aquest dijous al vespre a la plaça Saint-Pierre, a la terrassa dels nombrosos establiments de begudes. Els jove van restar sorpresos de veure la policia mentre la festa estava en ple apogeu. Altres es van preguntar per què hi havia un perímetre de seguretat al lloc.

La policia francesa ha obert una investigació per a intentar aclarir les circumstàncies d’aquest accident.
 
Arxivat a