Voleu viatjar a la Vall de Núria amb els Amics del Tren d'Olot-Girona?

Serà el 2 d'octubre vinent, amb els cotxes del cremallera procedents del ferrocarril suís Matterhorn Gotthard Bahn

Un dels cotxes del cremallera d'ascens a Núria.
Un dels cotxes del cremallera d'ascens a Núria. | Bernat Borràs.
NacióGarrotxa
23 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:03h
Dins del programa d’activitats culturals a l’entorn del ferrocarril Olot Tren Punt Zero, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona organitza un viatge i dinar a la Vall de Núria.

La sortida es portarà a terme el dissabte 2 d’octubre i l’ascens a Núria es farà amb els cotxes del cremallera procedents del ferrocarril suís Matterhorn Gotthard Bahn (MGB). Durant el viatge, que es farà acompanyat d’un guia, s’efectuarà una parada al baixador de Fontalba i també visitarem l’exposició Noranta anys del Cremallera de Núria i el Centre d’Interpretació Mediambiental.

Cadascú ha de fer la compra dels seus bitllets del cremallera des del web de la Vall de Núria, on trobarà tota la informació del viatge. Cal adquirir els bitllets per al dissabte 2 d’octubre, amb sortida de Ribes-Vila a les 10,26 h i tornada a escollir (recomanem el tren de tornada de les 17 h).

Un cop a Núria, qui vulgui dinar al restaurant de l’hotel tindrà a disposició un menú-bufet a un preu especial de 20 euros per persona (cal fer-ne reserva prèvia a [email protected]).

La sortida es oberta a socis i no socis. Tothom qui vulgui acompanyar-los serà benvingut.
 
Arxivat a