Olot compta amb un nou espai de joc al sector de la Faja

Els treballs, amb un cost de 6.505 euros, formen part d’un projecte més ampli, a càrrec d’Unparelld’arquitectes, que hi preveu una inversió de 54.209 euros

El nou espai de joc forma part d'un projecte més ampli.
El nou espai de joc forma part d'un projecte més ampli. | @olotuit.
NacióGarrotxa
23 de setembre del 2021
Actualitzat a les 9:32h
Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs de construcció de la primera fase de l’àrea de joc d’ús polivalent del sector de La Faja. L’actuació ha permès crear un nou espai d’uns 25 metres de llargada amb dues porteries, una xarxa que separa la zona de jocs dels horts i bancs a la zona planera de prat.

Els treballs han consistit en la desbrossada del terreny, el fresatge, la instal·lació de porteries fixes i la col·locació de bancs de fusta.

La setmana passada es va actuar sembrant-hi gespa rústica i, ben aviat, l’espai ja estarà preparat per a funcionar com a zona de joc infantil i punt de connexió i accés als horts municipals, amb què es dóna resposta a les peticions del veïnat, que demanava més zones verdes i espais de jocs infantils.

Els treballs, amb un cost de 6.505,10 euros, formen part d’un projecte més ampli, a càrrec d’Unparelld’arquitectes, que preveu una inversió de 54.209,84 euros i que permetrà remodelar tota aquesta zona connectant-la amb el parc de les Planotes.

El nou espai suposarà una nova zona verda, de 2.788,57 metre quadrats, comprès entre els horts, el carrer Barretina i l’avinguda Joan Deu i Ros i permetrà realçar-ne el patrimoni històric i natural tot restaurant el tossol que inclou, un element protegit i reconegut com a espai singular dins del Catàleg d’Arbrat Ornamental i Espais Singulars de la ciutat d’Olot.

A banda, en les pròximes fases que es contemplen, es plantaran nous arbres i arbustos autòctons i es configurarà una zona d’estada, descans i gaudi amb una font i banc semicircular de paret seca, entre altres elements. 
Arxivat a