S'obre la matrícula per a les tertúlies d'anglès i francès a la FES Olot

Amb una hora de durada a la setmana, es faran en format presencial a Can Monsà

Les aules de Can Monsà acullen aquestes tertúlies..
Les aules de Can Monsà acullen aquestes tertúlies.. | @fesolot.
NacióGarrotxa
20 de setembre del 2021
Actualitzat el 23 de setembre a les 9:19h
A partir d'avui dilluns, 20 de setembre, tornen a la FES Olot (Fundació d'Estudis Superiors) les Tertúlies d’Anglès i Francès per a aquelles persones que necessiten un espai per a conversar, practicar i millor l'expressió oral. Isabel Delgà i Marta Guitart conduiran les tertúlies d’anglès i francès, respectivament. 
 
Amb una hora de durada a la setmana, les tertúlies es faran en format presencial a Can Monsà. L’objectiu és donar vocabulari, corregir els errors gramaticals i guanyar fluïdesa en l’expressió oral en cadascuna de les llengües escollides.
 
El grup de francès serà de nivell mig, conduit per Marta Guitart, llicenciada en Filologia Romànica, i serà els dilluns a la tarda, de 18:30 a 20:30, del 20 de setembre al 13 de desembre.
 
D’anglès s’obren dos grups: nivell inicial i nivell mig. Seran els dilluns a la tarda: de 17:30 a 18:30 el nivell inicial i de 19:00 a 20:00 el nivell mig, també del 20 de setembre al 13 de desembre. Els dos grups d’anglès aniran a càrrec d’Isabel Delgà, llicenciada en Filologia Anglesa i professora i directora de Claude Escola d’Idiomes. 
 
Les tertúlies de la FES són sessions de conversa disteses i amb grups reduïts per a aquelles persones que ja tenen coneixements de l’idioma escollit i que volen mantenir-ne el nivell.
 
La matrícula ja és oberta i les inscripcions es poden fer al 972 262 128 o amb un missatge de correu-e a [email protected].
 

Cartell de les tertúlies d'anglès i francès que ja han obert la matrícula. Foto: @FESOlot.


 
Arxivat a