Matinal de descoberta del bosquet dels Tres Roures a l'Hospital d'Olot

Aquest dissabte, 25 de setembre, de les deu del matí a la una del migdia, de bracet amb l'Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa

NacióGarrotxa
20 de setembre del 2021
Actualitzat el 23 de setembre a les 9:18h
El bosquet dels Tres Roures, a l'Hospital d'Olot.
El bosquet dels Tres Roures, a l'Hospital d'Olot. | @Anegarrotxa.
Al costat de l’Hospital d'Olot hi ha un tresor: un bosquet molt especial on els roures pènols volen recuperar el seu lloc; un petit pulmó que aporta salut i benestar als pacients de l’hospital; un tussol volcànic del pla d’Olot a conservar; uns camins de paret seca a recuperar; uns plançons dels nadons que donen esperança a les noves generacions. 
 
Aquest espai, de què tothom cal que en tingui cura, ensenya a valorar la natura que tenim més a prop. Si voleu conèixer-lo, el Grup d’Educació Ambiental (GEA) de l'Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEGx) organitza la descoberta del bosquet dels Tres Roures aquest dissabte, 25 de setembre, de les deu del matí a la una del migdia, amb una activitat oberta a tothom (adults i infants).
 
El propòsit és conèixer els valors naturals de l’espai natural del bosquet dels 3 roures,  enfortir el vincle amb la natura de casa i teixir aliances amb totes les persones que ens estimem el bosquet i el volem preservar.
 
S'hi farà una descoberta naturalista al bosquet, coneixerem la principal flora i fauna que el representen, i caminarem al llarg d’un sender que ressegueix la riera de Riudaura des del mateix bosquet.
 
L’activitat és gratuïta, si bé les places són limitades. Per això cal fer una inscripció previa. Les inscripcions les podeu realitzar clicant i omplint el següent formulari.
 

La matinal tindrà lloc aquest dissabte, 25 de setembre. Foto: @Anegarrotxa.


El dia abans de la realització de la sortida demanen que confirmeu la vostra reserva de plaça  amb un missatge a [email protected], per si hi hagués llista d’espera i per a acabar de definir el nombre de persones per grup i per guia.

Podeu escriure a [email protected] si necessiteu qualsevol aclariment.
 
Organitza: GEA-ANEGx (Grup d’Educació Ambiental dels Naturalistes de la Garrotxa).
 
Aquesta activitat s’inclou dins del projecte Simbiosi "Boscos que cuiden els pacients, pacients que cuiden el bosc”, finançat pel Departament d’Acció Climàtica.

Arxivat a