1 de 10
Comerç

La campanya Olot+50 ja genera un impacte de més de 460.000 euros

Les promocions s'allargaran durant la tardor i les setmanes prèvies a Nadal i per a facilitar que els participants puguin fer ús dels vals-regal de 50 €

Estanis Vayreda ha anunciat l'allargament de la campanya Olot+50 fins al desembre. | @olotuit.
per NacióGarrotxa, Olot | 16 de setembre de 2021 a les 12:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Olot+50 és el nom de la campanya que l’Ajuntament d’Olot va crear per acompanyar i reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de proximitat de la capital de la Garrotxa davant l’impacte de les restriccions imposades arran de la pandèmia. El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat aquest dijous en seu municipal els principals resultats obtinguts fins al moment i, també, ha anunciat que per ampliar-ne l’impacte la campanya s’allarga fins a finals d’any.

Fins avui dia, aquesta campanya de reactivació promocional ha generant un conjunt de compres per valor de 463.008 €, molt superior als 300.000 € que s’havien previst inicialment. Principalment, la gran majoria de compres s’han realitzat en comerços (395.390 €), seguit dels restaurants (59.791 €) i, per últim, deels allotjaments, amb 1.669 €. 


En aquest sentit, cada usuari ha realitzat una mitjana de compres de 197 €  i un total de 2.348 persones ja han participat d’aquesta iniciativa. A grans trets, s’han lliurat un conjunt de 2.130 vals per valor de 106.500 €.

Des del principi, la iniciativa ha comptat amb el suport i col·laboració de DinàmiG, la Diputació de Girona, l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot. El seu funcionament es basa a oferir 50 € de regal a totes les persones majors d’edat empadronades d’Olot que facin una despesa de 50 € en una o diverses compres a establiments de l’aplicació Garrotxa Approp. El xec regal cal gastar-lo als establiments d’Olot també a través de l’aplicació.


A hores d’ara, unes 650 persones d’Olot encara poden obtenir el seu val de 50 euros per a poder utilitzar als comerços, establiments de restauració, serveis i allotjaments de la ciutat. Per això, des del Consistori i DinàmiG s’ha volgut ampliar i allargar el termini de temps de la campanya per facilitar que més veïns i veïnes poguessin participar-ne, així com garantir que les persones que disposen del val de regal i no se l’han gastat encara, en puguin fer ús de cara a aquests propers mesos. Per tant, la campanya Olot +50 que havia de finalitzar aquest 26 de setembre s’ha allargat fins al 12 de desembre de 2021, ajudant així a reactivar els establiments i activitats econòmiques de la ciutat durant la tardor i les setmanes prèvies a Nadal. 
Característiques de la campanya Olot+50

Participar en la campanya promocional Olot+50 és molt senzill. Per acollir-s’hi només cal ser resident a Olot; ser major d’edat en el moment de l’inici de la campanya; haver introduït el NIF a l’apartat de ‘Dades Personals’ de l’aplicació Garrotxa Approp i disposar de l’última versió de l’aplicació. 

Un cop feta la despesa mínima inicial de 50 euros en una compra o en diverses, l’aplicació li enviarà un missatge on informa que ha rebut un ingrés de 50 € que ja pot utilitzar en qualsevol del centenar d’establiments d’activitats, allotjaments, comerços, serveis o restaurants d’Olot adherits al Garrotxa Approp.

El xec es pot trobar en una pestanya a banda de l’aplicació i els 50 euros de regal cal que es puguin utilitzar abans del termini de finalització de la campanya: el pròxim 12 de desembre. En cas de dubtes o incidències, es pot contactar amb comerc@dinamig.cat o través del 972 26 01 52.

La campanya ha permès incrementar el nombre de persones adherides al Garrotxa Approp. En quatre mesos s’han obtingut més de 3.181 usuaris nous. 

 

Participació