Dissabte arriba el Bas Mountain Festival 2021 a Can Trona

Entre d'altres, s'hi presentarà la reedició del mapa de la Vall d'en Bas i les Preses i l'avantprojecte de nou itinerari circular "La Vall d'en Bas 360º"

Can Trona acollirà enguany, com al 2019, el Bas Mountain Festival a la Vall d'en Bas.
Can Trona acollirà enguany, com al 2019, el Bas Mountain Festival a la Vall d'en Bas. | @cantrona.
NacióGarrotxa
16 de setembre del 2021
Actualitzat el 23 de setembre a les 9:13h
Aquest dissabte, 18 de setembre, a Can Trona, arriba la 2a edició del Bas Mountain Festivalque ve carregada d'activitats després que l'any passat, per causa de les restriccions imposades arran de la pandèmia, es va haver de suspendre.

Així, a 2/4 de 10 del matí es donarà la benvinguda als assistents i, tot just un quart d'hora més tard, tindrà lloc la conferència sobre el Grau de Tràfec, que proposa una visió, des de diferents punts de vista (geogràfica, excursionista i històrica) d'aquest important indret en les comunicacions entre la Garrotxa i Osona.

A les 11 h, el director tècnic de l'editorial Alpina, Josep Maria Musachs, oferirà una conferència titulada Cartografia en paper: realitat o romanticisme?.

A 3/4 de 12 del migdia, Jordi Gosalves farà la presentació de la reedició del mapa de la Vall d'en Bas i les Preses.

Al punt del migdia, tindrà lloc la presentació titulada Un avantprojecte de futur. "La Vall d'en Bas 360º". Nou itinerari circular, a càrrec d'Aniol Pujiula i Ramon Caballeria.

A 2/4 d'1 hi haurà un col·loqui sobre les restriccions i limitacions d'accés en els espais naturals moderat per Quim Pons, director de la revista Vertex.

A les 4 de la tarda, l'escalador professional Edu Marín, farà una conferència i la projecció del documental Valhalla, cielo de Roca i tot seguit participarà en un col·loqui.

A més, durant tot el dia es podrà visitar l'exposició del centenari de la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya).

Us podeu inscriure en el següent enllaç.
 

Cartell de Bas Mountain Festival 2021 a la Vall d'en Bas. Foto: @ajuntamentbas.


 
Arxivat a