1 de 10
Ferrocarril

Teniu fotografies o documents del tren d’Olot-Girona?

L’Associació Amics del Tren Olot-Girona en promou una campanya de recollida a l'entorn del programa Olot Tren Punt Zero

Exterior d'un vagó del tren d'Olot. | Martí Albesa.
per NacióGarrotxa, Olot | 16 de setembre de 2021 a les 09:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de molts mesos d’aturada forçosa, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona torna a posar en marxa el programa d’activitats culturals a l’entorn del ferrocarril Olot Tren Punt Zero i ho fa amb una campanya de recollida de fotografies i documents del tren d’Olot, tot coincidint amb els 110 anys de l’arribada del tren a la capital de la Garrotxa, amb l’objectiu d’ampliar l’actual fons documental i audiovisual del Ferrocarril Olot-Girona.
 

L'Associació fa una crida a totes les persones que conservin fotografies i altra documentació relacionades amb el tren d’Olot, perquè els les facin arribar escanejades a l'adreça de correu-e de l’entitat: asamtog@trenolot.cat. Si fa al cas que no tenen escàner, poden portar les fotografies i documents al local social (carrer de Terrassa, 5, Olot; telèfon. 619 067 304) qualsevol dissabte de 17 a 20 h, on es faran còpies digitals, s'aplegaran totes les dades d’interès i es retornaran a les persones que en siguin propietàries.
 

Les imatges i els documents es poden fer arribar a l’entitat fins al 31 d’octubre. No obstant això, la campanya és de vigència indefinida i en tot moment es pot procedir a la donació de qualsevol document gràfic o escrit.
 

La resta d’activitats programades aquesta tardor dins Olot Tren Punt Zero són un viatge i dinar a la Vall de Núria amb els cotxes MGB del Cremallera (2 d’octubre), una exposició de fotografies per a commemorar els 110 anys de l’arribada del tren a Olot (13 de novembre) i una jornada de portes obertes el Dia del Modelisme Ferroviari, on s'inaugurarà el funcionament digital i automatitzat de la maqueta OG (4 de desembre).
 

Imatge de la campanya de l'Associació Amics del Tren Olot-Girona. Foto: @trenolot.

 

Participació