1 de 10
Consell Comarcal de la Garrotxa

Horaris del transport escolar a la Garrotxa

Arrenca el curs escolar

Cartell de transport escolar | CCBP
per Redacció, 13 de setembre de 2021 a les 10:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja es poden consultar els horaris especials per a instituts així com la resta d’horaris habituals de transport escolar gestionat pel Consell Comarcal de la Garrotxa per al nou curs que comença aquest dilluns,13 de setembre. Els podeu veure en aquest enllaç. 


El Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa és l’administració encarregada de gestionar el servei de transport escolar a tota la comarca de la Garrotxa, tant de transport no obligatori, dins del mateix municipi, com de transport obligatori, entre municipis.

El transport obligatori fa referència al servei adreçat a alumnes de P3 fins a 4t d’ESO que estiguin obligats a desplaçar-se fora del seu municipi de residència, per inexistència en aquest d’oferta del nivell educatiu corresponent.


Transport no obligatori fa referència al servei adreçat a alumnes de P3 fins a 4t d’ESO, escolaritzats dins del seu terme municipal que sol·liciten utilitzar el servei de transport escolar. 

 

Participació