Històrica trobada del Govern a la Vall d’en Bas

S'ha fet aquest cap de setmana a Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas

Visita del Govern a la Vall d'en Bas.
Visita del Govern a la Vall d'en Bas. | Jordi Bedmar
A.M
06 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:52h
El Govern ha celebrat aquest dissabte, 4 de setembre, una trobada històrica a la Vall d'en Bas. Per primera vegada, el president Aragonès, juntament amb consellers i secretaris generals han fet una jornada de treball intensiva i el lloc escollit ha estat Can Trona, el Centre de Cultura i Natura situat al terme de Joanetes, sota el Puigsacalm.

El dissabte, es va fer servir aquest equipament per fer diferents presentacions de les feines de les conselleries sobre els principals reptes que té el Govern català. Aprofitant la seva presència, van poder visitar exposicions de Can Trona com laMade in La Vall d’en Bas, l’ecomuseu o la dels Remences.

L'alcalde de la Val d'en Bas, Lluís Amat, ha recordat als membres del Govern que eren en “terra remença” i va agrair al Govern que “trepitgi” territori. “Ara no hi ha cap conseller que no sàpiga on és la Vall d’en Bas”, ha afegit el batlle.
 

Auditori de l'edifici de Can Trona, a la Vall d'en Bas Foto: Andreu Oliveras

 
Des de l’Ajuntament, se celebra l’elecció de Can Trona per fer una trobada de la principal institució del país. “Ens n’han posat en valor la capacitat per acollir jornades d’aquest tipus, i treballar amb tranquil·litat i seguretat”, ha subratllat Amat.

Una trobada que ha de servir per “fer una sacsejada al país” i “accelerar en el camí de la recuperació econòmica sense deixar ningú enrere”, tal com ha demanat el president Pere Aragonès a la resta de membres del Govern i secretaris generals i ha explicat en roda de premsa la portaveu, Patrícia Plaja.

“Aquest Govern no ve només a administrar, sinó a transformar i sacsejar el país, amb l’objectiu de culminar quatre transformacions en aquesta legislatura: en clau social, verda, feminista i democràtica”, ha assegurat Plaja.