La directora general de Turisme es reuneix amb la Junta de Turisme Garrotxa

Marta Domènech destaca el model i el posicionament de la comarca com a referent en turisme sostenible

Marta Domènech, directora general de Turisme de Catalunya
Marta Domènech, directora general de Turisme de Catalunya | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
03 de setembre del 2021
Actualitzat a les 8:47h
Aquest dimecres, Santi Reixach, president del Consell Comarcal de la Garrotxa, i una representació de la Junta de l’associació Turisme Garrotxa, encapçalada per la presidenta, Gemma Canalias, es van reunir amb la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech.

La gerent de l’Associació, Turina Serra, va presentar la trajectòria de l’entitat, el funcionament i els projectes més destacats en els quals està treballant, en què destaca la candidatura als “Planes de Sostenibilidad Turística”, i la nova estratègia turística de la Carta Europea de Turisme Sostenible per al període 2021-2025, sorgida d’un procés participatiu que ha comptat amb la implicació de 232 persones. 

En referència al model turístic de la Garrotxa, basat en la suma d’esforços del sector públic i privat, Marta Domènech va assegurar que “la clau de l'èxit és la cooperació", i va destacar que "Turisme Garrotxa és exemple i referent". Així mateix, va expressar el “suport de la Direcció General de Turisme” cap a totes les iniciatives que s’engeguin des d’aquesta destinació turística.

Aquesta trobada es va dur a terme després de la presentació de La volta a peu a la Garrotxa, una de les noves iniciatives en què Turisme Garrotxa ha estat treballant darrerament per a descobrir, degustar i pernoctar cada dia en un poble diferent de la comarca durant una travessa a peu per la Garrotxa acompanyats de la guia en format llibre.
Arxivat a