L'olotina Anna Barnadas assisteix al VII Congrés Mundial de la UICN

Té lloc a Marsella del 3 a l'11 de setembre i s'hi defensarà la moció sobre la inclusió dels governs regionals com a membres de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura

Anna Barnadas també és cap de l'oposició a l'Ajuntament d'Olot.
Anna Barnadas també és cap de l'oposició a l'Ajuntament d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:26h
L'olotina Anna Barnadas assistirà, del 3 a l'11 de setembre a Marsella, al VII Congrés Mundial de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) a l'assemblea de membres de la qual –junt amb el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Antoni Ferran i dos membres més–, defensarà, entre d'altres, la moció sobre la inclusió dels governs regionals com a membres de la UICN.

L'actual secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya participarà en els següents esdeveniments:
  • Assemblea de Membres, on la Generalitat defensa la moció sobre la inclusió dels governs regionals com a membres de la UICN.
  • Participació en les taules rodones del estand Mediterranean Solutions sobre la gestió dels plàstics al mar Mediterrani i les solucions basades en la natura.
  • Cimera d'Acció Local.
  • Cimera Mundial de la Joventut.
  • Reunions diverses amb altres membres de la UICN per teixir aliances i col·laboracions.
Aquest VII Congrés és clau per a frenar i revertir l’emergència ecològica i climàtica del planeta, una situació que s’ha evidenciat amb el report sobre l’Estat de la Natura 2020 a Catalunya. Els resultats del Congrés serviran pera  reformar les polítiques ambientals i el full de ruta de la Generalitat amb instruments com l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat.

La UICN és l’organització ambiental més antiga i extensa del món. La Generalitat de Catalunya n'és membre des de 1990 i en l'any 2008, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, va acollir-hi el 4t Congrés.

Arxivat a