El Govern farà dissabte a la Garrotxa unes jornades per a preparar el nou curs polític

La sessió tindrà lloc a Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas

Can Trona, a Joanetes (Vall d'en Bas), serà la seu d'aquesta trobada.
Can Trona, a Joanetes (Vall d'en Bas), serà la seu d'aquesta trobada. | Arxiu NG.
02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 9:37h
El Govern celebra aquest dissabte, 4 de setembre, les primeres jornades de treball fruit d'un dels acords entre ERC i Junts. Tal com ha pogut confirmar NacióGarrotxa, la cita tindrà lloc a Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas situat al terme de Joanetes, sota el Puigsacalm.

La sessió de treball governamental comptarà amb la presència del president, Pere Aragonès, i de tots els consellers en una reunió que s'allargarà tot el dia per a preparar el nou curs polític i valorar els primers 100 dies de mandat. A la trobada també hi seran els números dos de cada departament, a més dels secretaris generals.

De fet, amb aquesta convenció de dissabte es compleix un dels acords entre ERC i Junts per a millorar la coordinació del Govern i escurçar les diferències estratègies de cara a la la represa de la taula de diàleg amb la Moncloa, que es produirà d'aquí a deu dies.
 

Auditori de l'edifici de Can Trona, a la Vall d'en Bas Foto: Andreu Oliveras

 
ERC i Junts van acordar a l'inici de la legislatura constituir diversos mecanismes per a coordinar-se, des de nivell governamental fins als partits i grups parlamentaris. S'espera que aquestes jornades de treball de l'executiu se celebrin dues vegades l'any.

Un cop acabada la sessió d'aquest dissabte, s'oferirà una compareixença de premsa, ja que cap dels assistents no farà nit a la Garrotxa.
 

La nova sala d'estudi de Can Trona. Foto: @ajuntamentbas.

Arxivat a