1 de 10
Art

Presenten el llibre d'il·lustracions de la trobada transfronterera de dibuix de muntanya

Serà aquest dijous, a les set del vespre, a Can Trincheria d'Olot, amb els autors i els promotors d'Ü del Bac

Una de les il·ustracions de la trobda transfronterera del maig a El Bogatell. | @lluis_bruguera.
per Xavier Borràs, Olot, Catalunya | 31 d'agost de 2021 a les 12:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat 16 de maig, es va convidar tothom a pujar al refugi El Bogatell, a la vall del Bac (Alta Garrotxa), a dibuixar, després que durant tres dies s'hi hagés produït la Ia Trobada Transfronterera de Dibuix de Muntanya, en què artistes dels dos vessants catalans del Pirineu –a imitació de les trobades de dibuix de muntanya que es fan al Canigó– es van aplegar per a dibuixar i conèixer-se: Nicolas Cussac i Nathalie Guida per la banda nord-catalana, i Nirvana Jiménez i Lluís Bruguera per la sud-catalana.

Ara, aquest dijous 2 de setembre, a les set del vespre, Can Trincheria d'Olot acollirà la presentació del llibre que recull alguns dels dibuixos d'aquesta primera trobada.


L'editorial garrotxina Llibres de Batet ha estat l'encarregada de l'edició del llibre, que aplega el testimoni gràfic de la trobada que va tenir lloc del 14 al 16 de maig de 2021, al refugi El Bagatell de la Vall del Bac, en el marc de la programació de Cultura als afores d'Ü del Bac
 

Aquesta primera Trobada Transfronterera de Dibuix de Muntanya va néixer a partir de la complicitat entre l'associació Ü del Bac i l’associació Rencontres du dessin de montagne, que des de 2016 organitza anualment unes trobades de dibuix de muntanya al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans.
 

L'acte de presentació del llibre serveix com a clausura de l'exposició dels dibuixos de la trobada, que des del 3 d'agost es mostren a Can Trincheria d'Olot. 
 

Cartell de la presentació del llibre a Cann Trincheria, on també s'ha fet l'exposició. Foto: @OlotCultura.

 

Participació