Comencen els treballs de millora de la xarxa d’aigua potable a l’avinguda Gaudí d’Olot

Les actuacions s'allargaran fins aquest 1r de setembre i afectaran el trànsit, que es desviarà per l’avinguda Santa Coloma i el carrer Malatosquer

L'avinguda Antoni Gaudí a l'alçada del carrer Ramon Casas d'Olot.
L'avinguda Antoni Gaudí a l'alçada del carrer Ramon Casas d'Olot. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
31 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:26h
Aquest dimarts 31 d’agost i demà, dimecres 1r de setembre, es portaran a terme un conjunt de treballs de millora de la xarxa d’aigua potable d’Olot. Les obres, impulsades per l’empresa AGBAR, es focalitzaran a l’avinguda Antoni Gaudí i està previst actuar-hi de forma intensa, fet que suposarà el tall complet de trànsit en aquest tram de la via mentre durin els treballs.

Amb la voluntat de minimitzar al màxim les afectacions viàries en aquest punt, s’instal·larà un desviament provisional per a la circulació de vehicles. Per això, els camions que hagin de carregar o descarregar en aquesta via –en el tram comprès entre el carrer Ramon Casas i l’avinguda de Santa Coloma– podran fer-ho a través del desviament provisional. Un cop els operaris acabin la jornada laboral, s’encarregaran de reobrir la circulació de vehicles en aquesta via. 

Els treballs es portaran a terme de les 8 a les 13 h i de les 14 a les 19 h i coincideixen amb altres actuacions de millora arreu de la ciutat, com les que es porten a terme al carrerRoser, el desviament del carrer Macarnau i els treballs al carrer Marià Vayreda, entre altres.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres puguin ocasionar. En cas de consultes o incidències es pot contactar amb l’Àrea de Territori al 972 279 125 o bé amb la Policia Municipal al 972 279 133.
 
Arxivat a