L'allau de peticions via web dificulta reservar entrades per a les Festes del Tura

Les que hi havia per als vuit balls dels gegants i del seguici popular programats, l’exhibició castellera i el Ball del Porc, el Xai i en Clam, entre d’altres, ja s'han exhaurit

Llargues cues a la taquilla de la sala el Torin per a reservar entrades a les Festes del Tura
Llargues cues a la taquilla de la sala el Torin per a reservar entrades a les Festes del Tura | @olotuit.
31 d'agost del 2021
Actualitzat el 01 de setembre a les 11:50h
Des que aquest dimarts es van obrir les taquilles virtuals al web municipal per aconseguir entrades, de franc –en modalitat de reserva–, per a les Festes del Tura d'Olot d'enguany, l'embús de trànsit –especialment via ordinadors de taula o portàtils–, per causa de l'allau de peticions i la capacitat del servidor, n'impedeix el funcionament amb normalitat i la majoria de la gent que ho intenta no hi pot accedir.

Avui dimarts, segon dia de reserva d'entrades, mentre les cues per a adquirir-les a les taquilles de la sala El Torín s'allarguen per tot el carrer, especialment de jubilats, l'accés virtual per internet o bé no funciona o, si s'hi pot accedir finalment després de diversos intents, dóna el resultat que ja no es pot fer reserva de cap activitat i ni tan sols inscriure's per a procedir a la reserva. Si es consulta el web entrades.olot.cat via telèfon mòbil sí que funciona amb més normalitat.
 

Si es vol accedir a la reserva amb ordinadors de taula o portàtils el web no funciona. Foto: Arxiu NG.


Tanmateix, el qui finalment hi hagin pogut accedir, ja han perdut l'oportunitat de poder reservar entrades per a cap dels espectacles populars programats, com els vuit balls dels gegants, el seguici popular o el ball de les espelmes, ja que es van exhaurir ahir mateix.

Tampoc no es pot fer reserva per a l’exhibició castellera i el Ball del Porc, el Xai i en Clam o per a les de les actuacions d’El Pot Petit i Lali Begood, que també es van esgotar.

Molta gent, doncs, que ha intentat accedir a la reserva, sobretot el qui treballen i no poden anar a la taquilla del Torín, no s'hi han pogut dedicar amb constància i, al final, han hagut de desistir i perdre l'oportunitat de gaudir de les activitats que desitjaven.