La Festa al Parc amb auriculars tanca el 39 Ésdansa amb èxit a les Preses

La majoria dels espectacles han exhaurit entrades i el nombre total de tiquets venuts arriba a un 95% del taquillatge

La Festa al Parc de pedra tosca de l'Ésdansa a les Preses aquest diumenge.
La Festa al Parc de pedra tosca de l'Ésdansa a les Preses aquest diumenge. | Pol Solé.
NacióGarrotxa
31 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:53h
Aquest diumenge, 29 d’agost, es va tancar la 39a edició del Festival Ésdansa de Les Preses amb un èxit total de públic i d’organització. L’espectacle que ha tornat tancar l’edició d’enguany ha estat la Festa al Parc, dins de l’itinerari dansa i paisatge.

Aquest 2021, tanmateix, la proposta s’ha reformulat i ha incorporat la tecnologia per a ser una mica més respectuosa amb l’entorn. En format d’audioguia experiencial, la Festa al Parc ha posat de relleu el patrimoni del parc, natural i cultural, la història i les vivències de la seva gent. El recorregut s’ha fet íntegrament amb auriculars per a oferir una immersió total a l’univers sonor del parc.
 
La direcció del festival, encapçalada per Núria Feixas, està molt satisfeta perquè la majoria dels espectacles han exhaurit entrades. El nombre total d’entrades venudes arriba a un 95% del taquillatge. Igualment, el públic ha acollit amb gran interès les diferents propostes artístiques.

Si Ésdansa té un lema que perdura al llarg dels anys és el de “Ballar i fer ballar”. D’aquesta manera, s’ha portat a terme totes les línies de treball habituals com són les propostes d’exhibició, la formació, la creació, la divulgació i, en la mesura del possible, la participació.
 

Paula Grande i Anna Ferrer, amb «Vega», durant el concert de divendres. Foto: Pol Solé.


Aquesta nova edició del Festival Ésdansa no s’hauria pogut dur a terme, com sempre, sense la implicació dels més de 200 voluntaris que desenvolupen tasques com infraestructures o atenció al públic. Sense ells, la viabilitat del Festival no es podria dur a terme. 

L’organització també vol agrair el suport tant al poble de Les Preses com al públic vingut de fora de la localitat, així com de totes les institucions col·laboradores (Ajuntament de les Preses, Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona, Obra Social La Caixa i Inaem).
 
Les dates de la nova edició del Festival Ésdansa, que serà la 40a edició, seran del 22 al 28 d’agost de 2022 a Les Preses, amb l’objectiu de continuar treballant per ser presents i referents en el panorama dels festivals d’arrel tradicional.
 

Nova Galega Danza va interpretar «Leira» divendres a l'Ésdansa 2021. Foto: Pol Solé.




 
Arxivat a