L'Escola Municipal d'Expressió d'Olot obre la matrícula del 13 al 26 de setembre

En total s’ofereixen 27 especialitats diverses entre les quals destaquen l’Explorart i l’Art en Vidre, novetats d’enguany que permeten ampliar l’oferta formativa 2021-2022

Un dels espais renovats de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot.
Un dels espais renovats de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot. | @emeolot.
NacióGarrotxa
30 d'agost del 2021
Actualitzat a les 11:21h

Del 13 al 26 de setembre es porta a terme el període de matriculació per a alguna de les 27 especialitats i formacions de l’Escola Municipal d’Expressió (EME) d’Olot. D’aquesta manera, durant aquestes dues setmanes es formalitzaran les preinscripcions que es van registrar el passat mes de juny i s’obriran places per a les sol·licituds de nous alumnes.

Any rere any i curs rere curs, l’EME Olot ha anat incrementant l’oferta formativa amb una clara voluntat d’arribar a més persones, de franges d’edat diferents i amb inquietuds creatives ben diverses.

De cara al curs 2021-2022, a part de les disciplines artístiques que ja tenen una bona trajectòria dins del centre, també se'n continuaran consolidant altres de més recent creació, com Expressió Corporal i Plàstica, Creacions Tèxtils i Cuina Creativa.

També, s’ha donat un nou impuls a propostes com Joieria Artística, Cuina Creativa, Patchwork i Creacions Tèxtils. A part, amb la voluntat d’ampliar i potenciar la qualitat de l’oferta formativa, enguany l’EME ha previst dues novetats: les formacions d’Explorart i l’Art en Vidre.

Podeu trobar tota la informació i inscriure-us-hi a través del web de l’Escola Municipal d’Expressió. En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 266 847 o enviar un missatge de correu electrònic a l'adreça [email protected].

 
Arxivat a