Campanya de recollida de material escolar de Creu Roja a Olot

La "Tornada a l’escola" solidària pretén recollir material escolar i motxilles aquests pròxims divendres 3 i dissabte 4 de setembre al supermercat Carrefour

La campanya se centrarà aquest divendres i dissabte a Olot.
La campanya se centrarà aquest divendres i dissabte a Olot. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
30 d'agost del 2021
Actualitzat a les 10:59h
Per animar a la participació de la campanya de recollida de material escolar que es fa des de Creu Roja a tot l'Estat, ja fa dies que demanem que la gent porti maletes noves a l'assemblea d'Olot, per bé que també es farà una recollida de material escolar al supermercat Carrefour.

Més de 150 mainades de famílies vulnerables rebran aquest setembre una motxilla amb material escolar. La campanya Tornada a l’escola, pretén recollir material escolar i motxilles aquests pròxims divendres 3 i dissabte 4 de setembre al supermercat Carrefour d’Olot.  

Ja fa anys que la Fundació Carrefour col·labora arreu del territori amb Creu Roja per a garantir material escolar a les mainades d’entre 6 i 16 anys. Cada lot estarà format per una motxilla, colors, bolígrafs, llibretes, blocs de dibuix i extres (corrector, fluorescents, regles; segons l’edat).

Any rere any Creu Roja té com a objectiu millorar la tornada a l’escola d’aquells infants de la Garrotxa en situació vulnerable per manera que puguin anar a l’escola en igualtat de condicions que els seus companys.

El mes de setembre és un mes complicat per a moltes famílies ja que hi ha una gran despesa per a la tornada al curs escolar. Des de Creu Roja s’ha vist una tendència ascendent en el nombre de famílies que necessiten una lot de material i continuarà treballant cada any per a poder assumir aquesta demanda.
 

Cartell de la campanya d'enguay de Creu Roja. Foto: @creurojacat.

Arxivat a