Ja es poden demanar les entrades per als espectacles de les Festes del Tura

S'han obert les taquilles virtuals i presencials per a reservar-les de franc per als balls de la faràndula i els espectacles infantils i demà per a la resta d'activitats

Els Gegants d'Olot durant les Festes del Tura de 2019.
Els Gegants d'Olot durant les Festes del Tura de 2019. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
30 d'agost del 2021
Actualitzat el 01 de setembre a les 11:50h
Aquest dilluns, 30 d’agost, a les deu del matí en punt, s'han obert les taquilles virtuals i presencials per a poder reservar entrades per a les Festes del Tura 2021. Enguany, tot seguint les normatives imposades i les mesures dictades arran de la pandèmia, els espais amb activitats han de tenir l’accés restringit i la capacitat limitada per a prevenir i evitar possibles contagis.  

Per això, i amb l’objectiu d’assegurar una correcta distribució de les entrades, des de l’organització de la Festa Major d'Olot –que se celebren del 4 al 8 de setembre– es va marcar un protocol per  assegurar que el màxim nombre de persones PUGUIN gaudir de les activitats programades.

D’aquesta manera, la reserva d’entrades es portarà a terme en dues fases. La primera arrenca avui, en què ja ja es poden reservar els actes de la faràndula olotina: Ball dels Gegants, Seguici, Presentació del Gegant Tim i Ball de les Espelmes; així com els espectacles familiars: Ambauka, Xiula, Lali BeGood i el Pot Petit.

Tots els esdeveniments i entrades són gratuïtes i, en aquest sentit, és imprescindible disposar d’entrada per a poder accedir a cada espectacle o activitat.
 
Reserva d’entrades telemàtica o presencial
Hi ha dues vies per aconseguir reservar les entrades de franc: telemàticament o presencialment. D’una banda poden descarregar-se accedint al portal entrades.olot.cat. Allà, es pot escollir l’espectacle en qüestió; per a obtenir l’entrada cal seguir els passos que es marquen al portal, tot registrant-se i aportant les dades personals a cada un dels esdeveniments que es vulgui assistir.

Tant es pot demanar una entrada individual com el paquet de 5 entrades, com a unitat familiar. Cal tenir en compte que només es permet utilitzar una vegada el DNI a cada acte i que no cal demanar entrada per als menors de 2 anys o aquells infants que no ocupin seients.

Al mateix temps, informar que és possible que el correu de confirmació i enviament de les entrades pugui demorar-se un xic degut al gran nombre d’assistents i persones que hi accedeixen simultàniament.

A part del web, també es poden aconseguir les entrades a través del punt de venda físic situat a la taquilla de la sala El Torín els dies 30 i 31 d’agost i 1r de setembre de 10 a 13 h i de 17 a 19 h.