S’obren les inscripcions per a formar part de la Societat Anònima 2021-2022

Es pot gaudir d'un descompte mínim d'un 25% als espectacles i concerts a Olot, amb entrades preferents abans que es posin a la venda al públic

Tots són avantatges per als amants de les arts esceniques amb la Societat Anònima d'Olot.
Tots són avantatges per als amants de les arts esceniques amb la Societat Anònima d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
30 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:41h
A partir d'aquest dimecres, 1r de setembre, s’obren les inscripcions per a fer-se membre de la Societat Anònima 2021-2o22. L’abonament és vàlid des de setembre del 2021 fins a l’agost del 2022 i tothom qui ho desitgi el pot adquirir.

Un dels avantatges de formar part de la Societat Anònima, que va engegar just el setembre de 2020, és el descompte de com a mínim un 25% en el preu de les entrades dels espectacles i dels concerts organitzats des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Olot. Un altre avantatge és la compra preferent de les entrades uns dies abans que es posin a la venda al públic en general. D’aquesta manera, els membres de la SA poden assegurar-se una bona butaca. 
 
Alguns dels altres avantatges de formar part de la Societat Anònima són descomptes a les projeccions del Cineclub Olot, activitats exclusives (i secretes) per als membres, converses privades amb artistes, visites guiades personalitzades a les exposicions i tertúlies pre o post funció. 
 
Donar-se d’alta de la Societat Anònima val 25 euros. Els menors de 25 anys i també els que fan teatre o música tenen una tarifa reduïda de 5 euros. Cal fer-ho per internet a través del web. De fet, si es compren entrades per a quatre dels espectacles més cars ja es rescabala el cost de fer-se membre de la Societat Anònima. En el cas dels menors de 25 anys i els qui fan teatre/música s’amortitza amb una sola compra.  
 
Més de 200 persones ja se n’han beneficiat
 
La Societat Anònima d’Olot Cultura es va estrenar el setembre de l’any passat i durant tots aquests mesos més de 200 persones han aprofitat els avantatges de formar-ne part. 

Aquesta "comunitat secreta d'Olot Cultura" és, en paraules de Ricard Sargatal, "la menys secreta de les societats secretes", i té la voluntat d'adreçar-se als alts consumidors de cultura de la ciutat i de la comarca. D'aquesta manera, segons el director d'Olot Cultura, es trenca la dinàmica rígida del paquet cultural tancat, que havia prevalgut fins ara, i s'aposta perquè cadascú es faci el seu propi itinerari personalitzat.
 
Arxivat a