Una fuita d’aigua al vestíbul de l’Hospital d’Olot inunda la unitat 1

L'avaria d'una canonada es resol sense haver de perjudicar cap pacient

La inundació s'ha produït al vestíbul del centre hospitalari.
La inundació s'ha produït al vestíbul del centre hospitalari. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
30 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:09h
Aquest passat divendres, 27 d’agost, al voltant de dos quarts de set del vespre, una canonada situada al vestíbul de l’Hospital d’Olot, davant l’àrea de direcció, va patir una avaria que va provocar la inundació de la zona. L’aigua va traspassar cap a les plantes inferiors i va afectar la zona comuna de la unitat d’hospitalització 1.

Des d’aleshores, i per a evitar que l’aigua arribés a les habitacions d’aquesta unitat, els equips de neteja i de manteniment de l’hospital van estar treballant per a treure l’aigua al més ràpid possible i restaurar l’activitat al centre. Les tasques van finalitzar sobre les 21 h.

Cap pacient ingressat a la unitat no s’ha vist perjudicat per aquest incident. També, es va avisar als Bombers de la Generalitat de Catalunya que, finalment, no van haver d’intervenir.

Al llarg del matí de dissabte es va procedir a fer les tasques de manteniment de la canonada malmesa per manera que es pugui reactivar l’aigua de l’àrea de direcció i la cafeteria al més aviat possible, per bé que aquest darrer servei de restauració funciona amb normalitat.
 
Arxivat a